Schrijf je in voor 4 oktober
Elke digitale strategie valt of staat met de juiste data. Maar de juiste informatie leidt niet automatisch tot de juiste strategie. Tijdens de Data Driven Organisations Summit gaan we dieper in op centrale vraagstelling: hoe zet je data succesvoller in?
DATA DRIVEN ORGANISATIONS
4 OKTOBER

Data Driven Organisations

Elke digitale strategie valt of staat met de juiste data. Maar de juiste informatie leidt niet automatisch tot de juiste strategie. Tijdens de Data Driven Organisations Summit gaan we dieper in op de vraag wat master- en metadata management, data-architectuur, (big) data-analytics, datascience en AI en algoritmes kunnen betekenen voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met als centrale vraagstelling: hoe zet je data succesvoller in?

Zowel theorie als praktijk worden belicht door een aantal vooraanstaande sprekers. Tijdens de aansluitende discussie sessies is er de mogelijkheid om dieper op de materie in te gaan en individuele business cases te bespreken.

Schrijf je in voor 4 oktober

Programma

4 OKTOBER

13:30 – 14:00 Ontvangst

14:00 – 15:30 Plenair

15:30 – 16:15 Pauze

16:15 – 18:00 Rondetafels

18:00 – 20:00 Food & Drinks

Doelgroep

CIO/CDO/CMO/VP/DIR

Locatie

Villa Vught

Laan van Voorburg 1

5261 LS  Vught

Sprekers 4 oktober

Day 1
04 okt 2017
13:00 - 14:00

Ontvangst

14:00 - 15:30

Plenair

Intelligent Insurance for Smart Living

De verzekeringsbranche staat onder zware druk. Het Internet-of-Things, samen met Data Science en Artificial Intelligence zullen gaan zorgen voor de Third Wave. Na Online- en Mobile-Insurance is Connected Insurance aan de beurt
Ewout van Zonneveld

CB: Sprong vooruit met data science

CB verzorgt al sinds jaar en dag de logistiek voor het boekenvak, maar ook voor healthcare en fashion. Klanten voorzien van de juiste informatie, zowel over producten als het logistieke proces, is de toegevoegde waarde die CB daarnaast biedt.

De afgelopen tijd heeft de organisatie ervaring opgedaan met data science, op het vlak van financiële performance, risk reduction, customer focus, new business en procesoptimalisatie. Emiel van Bockel deelt zijn ervaring met data science en de meerwaarde ervan voor CB.
Emiel Van Bockel

Graydon: A transformation success story

In 2009 Mark took on the challenge to transfer an established traditional company – Graydon, founded in 1888 – into a digital innovation company. Mark built a team of high-energy, passionate marketing & sales professionals who operate in Amsterdam, Antwerp and London.
Mark Beekman

Barrieres op het pad naar de Insight Driven Organization

Veel organisaties hebben strategische ambities om meer waarde uit hun data te halen. Ze stellen een CAO of CDO aan en formeren Data Science teams. Toch lukt het niet altijd echte impact te maken. Wat gaat er verkeerd? Hoe voorkom je om dezelfde valkuilen tegen te komen? Stefan van Duin deelt zijn inzichten vanuit zijn praktijkervaring en legt uit wat paarse mensen zijn.
Stefan van Duin
15:30 - 16:15

Pauze

16:15 - 18:00

Ronde Tafels

Intelligente data-driven business transformatie

In een wereld die gedomineerd wordt door digital disruption, is data de belangrijkste asset waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Traditionele benaderingen van bedrijfsvoering en data management zullen u steeds minder waarde brengen. Op welke manier moeten beiden worden aangepast om relevant te blijven voor uw eindklant? Hoe kunnen next-gen data management technologieën als machine learning, master data management & artificial intelligence uw business helpen? Tijdens deze presentatie zal Nitesh Saini (Canon Europe) bovenstaande vragen adresseren, waarna de sessie in het teken staat van discussie.
Nitesh Saini
18:00 - 20:00

Food & Drinks

Partners

De Data Driven Organisations Summit wordt mogelijk gemaakt door onderstaande partners:

ICT Media organiseert rondetafelsessies, congressen, workshops en exclusieve diners voor executives op het kruispunt tussen ICT, innovatie en leiderschap. In onze uitgaven reiken wij kennis aan over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen waarmee bestuurders, CIO’s, CDO’s, IT managers en sourcing-professionals te maken hebben.

Interesse in de diensten of producten van ICT Media? Neem dan contact met ons op!

Laan van Voorburg 1
5261 LS Vught

073 – 614 00 70

events@ictmedia.nl

Maandag – Vrijdag : 08:30 – 17:30